---
title: "Kampanjesenter v3 - Opprette og administrere kampanjer"
url: "https://support.acendy.com/no/article/kampanjesenter-v3-opprette-og-administrere-kampanjer"
language: "no"
last_updated: "2026-05-20T09:35:55.416Z"
---

# Kampanjesenter v3 - Opprette og administrere kampanjer

### Opprette en kampanje

Klikk **\+ Ny kampanje** fra kampanjelisten eller tidslinjen. Skriv inn et navn (obligatorisk) og en valgfri beskrivelse, og klikk deretter **Opprett**. Kampanjen åpnes i kampanjedetaljvisningen med statusen **Utkast**

* * *

### Redigere et kampanjenavn eller en beskrivelse

Fra kampanjedetaljsiden klikker du på **blyantikonet** ved siden av kampanjenavnet for å åpne innstillingspanelet. Du kan oppdatere navn og beskrivelse her.

> Note
> 
> Schedule and category sync settings have their own separate panels and are not accessible from this modal.

* * *

### Arkivere en kampanje

Arkivering avslutter en kampanje umiddelbart — det setter sluttdatoen til nå, og systemet fjerner rabatter ved neste planlagte kjøring. Bruk dette for å stoppe en kampanje før dens planlagte sluttdato.

Du kan arkivere en kampanje fra kampanjelisten (arkivikon på raden) eller fra kampanjedetaljsiden (arkivikon ved siden av kampanjenavnet).

Arkivering er utilgjengelig når:

-   Kampanjen er allerede arkivert
-   En jobb pågår for øyeblikket (**Aktiverer…** eller **Deaktiverer…**Kampanjen er
-   Aktiv **og sluttdatoen har allerede passert (den venter allerede på deaktivering)**

* * *

### Duplisere en kampanje

Duplisering lager en eksakt kopi av kampanjen — samme navn (med « (kopi)» lagt til), samme produkter og samme priser — som et nytt **Utkast**, uten tidsplan. Bruk dette for å gjenbruke et kampanjeoppsett for en fremtidig kampanje.

Du kan duplisere fra kampanjelisten eller fra verktøylinjen på kampanjens detaljside. Etter duplisering blir du tatt til den nye kampanjens detaljside.

* * *

### Slette en kampanje

Sletting er kun tilgjengelig på **Arkiverte** kampanjer, funnet i fanen «Fullført». Det fjerner kampanjen og alle dens produkter permanent og kan ikke angres.

For å slette en kampanje, åpne fanen «Fullført», klikk på det **røde søppelbøtteikonet** på kampanjeraden, og bekreft.
