Varsel ved nye meldinger
  • 11 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
    Lys
  • Pdf

Varsel ved nye meldinger

  • Mørk
    Lys
  • Pdf

Article Summary

Hvordan sette opp eller tilbakestille varslinger ved nye meldinger

Første gangen du logger inn i kontrollpanelet vil du få spørsmål om å aktivere varslinger. Trykk på "Aktiver varslinger" og følg deretter instruksjonene i nettleseren din.

Husker du ikke hva du valgte, eller har du ikke sett denne meldingen tidligere? Tilbakestill varslinger.

I menyen velger du "Innstillinger" > "Varslinger". Trykk på "Tilbakestill varsling". Deretter vil siden lastes inn på nytt og du vil bli presentert med spørsmål om å godta varslinger.

Få du fortsatt ikke varslinger?

Hvis du fortsatt ikke mottar varsler er på grunn av innstillingene i nettleseren din. Dette kan skyldes flere forskjellige innstillinger avhengig av hvilken nettleser man benytter seg av. Vi vil se på den mest vanlige feilen.

Chrome

Trykk på hengelåsen til venstre for adressen til nettsiden. I menyen som kommer opp finner du "Varsliner" og velger "Tillat" i nedtrekksmenyen der det står "Bloker". Når dette er gjort kjører du tilbakestillingsprosessen som er beskrevet lengre opp på denne siden.

Firefox

Trykk på ikonet til venstre for adressen til nettsiden. I menyen som kommer opp finner du "Sende varsler" og trykker på krysset der det står "Blokkert". Når dette er gjort kjører du tilbakestillingsprosessen som er beskrevet lengre opp på denne siden.

Safari

Trykk "Safari" oppe i venstre hjørne og velg "Valg.." (Cmd+,). Velg fanen "Websides" og velger "Notifications" i menyen til venstre. Velg "app.crall.io" og trykk "Remove". Påse at valget under knappen "Remove" er valgt. Når dette er gjort kjører du tilbakestillingsprosessen som er beskrevet lengre opp på denne siden.

 


Var denne artikkelen nyttig?

Changing your password will log you out immediately. Use the new password to log back in.
First name must have atleast 2 characters. Numbers and special characters are not allowed.
Last name must have atleast 1 characters. Numbers and special characters are not allowed.
Enter a valid email
Enter a valid password
Your profile has been successfully updated.