Utenlandsk valuta
  • 12 Jun 2024
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Utenlandsk valuta

• Mørk
  • Pdf

Sammendrag av artikkel

I denne artikkelen går vi gjennom hvordan man setter opp flere valutaer i kontrollpanelet.

Oppsett av utenlandsk valuta

Det er støtte for å tilby kundene prisvisning i andre valutaer enn norske kroner.

Steg 1: Naviger til Konfigurasjon > Innstillinger > Valuta

Steg 2: Velg "Ny valuta" og fyll inn verdiene for Valutaen

PS! Valutakurser
Det er ikke støtte for automatisk oppdatering av valutakurs. Hvis ønskelig må disse oppdateres manuelt.

Valuta som er svakere enn NOK legges inn slik: 1.10000000
Valuta som er sterkere enn NOK (f.eks Euro) legges inn slik: 0.10000000

Eksempel på valutaoppsett for Svenske kroner

Tittel: Svenske kronor
Kode: SEK
Symbol til venstre:
Symbol til høyre: ,-
Desimaltegn: ,
Tusentegn: .
Desimaler: 2
Verdi: Her legger du inn valutakurs for det aktuelle landet
Vis 0 desimaler i butikk: Velg dette om du vil vise desimaler på pris i nettbutikken
Vis desimaler i kasse: Velges dersom du vil vise desimaler i kassen