Tradedoubler
  • 12 Jul 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
    Lys
  • Pdf

Tradedoubler

  • Mørk
    Lys
  • Pdf

Sammendrag av artikkel

Utvid din markedsføringseffektivitet med Tradedoubler - Over 35 000 nettsteder tilgjengelig

Hvem er Tradedoubler?

Tradedoubler tilbyr nettbutikker en unik mulighet til å markedsføre sine produkter på mer enn 35 000 nettsteder, store og små, i Norge. Ved å utnytte Tradedoublers omfattende nettverk kan du nå ut til et bredt spekter av potensielle kunder og øke synligheten til dine produkter.

Hvordan fungerer det?

Nettstedene i Tradedoubler-nettverket jobber utelukkende på provisjonsbasis. Som annonsør har du full kontroll over hvor mye du er villig til å betale for et faktisk salg som genereres gjennom Tradedoubler. Dette betyr at nettstedene, også kjent som affiliater, blir ditt virtuelle salgsteam med ett mål for øye - å generere så mange salg som mulig for deg som annonsør. Affiliatemarkedsføring gir dermed både lav risiko og lave kostnader for deg som annonsør.

Tradedoubler samarbeider i Norge med anerkjente nettbutikker som Apple Store, Hotels.com og MPX. Ved å bli en del av Tradedoubler-nettverket, får du tilgang til et bredt utvalg av potensielle partnere som kan hjelpe deg med å øke salget og veksten av din nettbutikk.

Andre ting å vurdere: 

For å kunne vise dine annonser på partnernettstedene, må du produsere bannere i forskjellige størrelser. Disse bannere kan du lage selv, eller du kan kontakte oss for tilbud om produksjon av bannere som passer dine behov.

Viktig informasjon

Før du bestiller denne appen, er det nødvendig å ha en avtale på plass med Tradedoubler. Kontakt Tradedoubler direkte for å få mer informasjon om hvordan du kan komme i gang.
Her kan du lese mer om Tradedoubler

Les mer og bestill Tradedoubler


Var denne artikkelen nyttig?

Changing your password will log you out immediately. Use the new password to log back in.
First name must have atleast 2 characters. Numbers and special characters are not allowed.
Last name must have atleast 1 characters. Numbers and special characters are not allowed.
Enter a valid email
Enter a valid password
Your profile has been successfully updated.
ESC

Eddy, en generativ AI, som letter kunnskapsoppdagelse gjennom samtaleintelligens