Sök i kontrollpanelen
  • 11 Oct 2024
  • 1 Minut att läsa
  • Mörk
  • Pdf

Sök i kontrollpanelen

• Mörk
  • Pdf

Sammanfattning av artikeln

Högst upp på kontrollpanelen hittar du en kraftfull sökfunktion, internt kallad "omnisearch" (en sökning för hela kontrollpanelen).
Du kan inte bara söka efter produkter, utan du kan söka i menyalternativ, ordrar, spårningsnummer och mycket mer. Bäst av allt: denna kan användas med kortkommandon!

Öppna sök

För att öppna sökfältet klickar du på förstoringsglaset högst upp i kontrollpanelen, eller ännu enklare: tryck bara på . (punkt)! Enklare kan det inte bli 🥳

Vad kan man söka på?

Sökningen stöder sökning efter följande information och funktioner:

• Ordrar
  • Kunder
  • Produkter
  • Menyalternativ
  • Inköpsordrar
  • Inställningar
  • Spårningsnummer (visar beställningar som tillhör spårningsnumret)

Specifik sökning

Om du vill söka inom någon av kategorierna ovan kan du använda prefix.
Om du till exempel endast vill söka efter en kund kan du skriva k: Kalle Klovn.
Sökningen kommer då endast att söka bland kunder med det namnet. Om prefix inte används skulle sökningen också ge resultat i order etc.

I sökrutan kan du använda tangentbordet för själva sökningen, men också för navigering. Längst ner i fönstret ser du alltid dina tillgängliga kortkommandon.
Dessa är:

• Punkt (.): aktivera sökning
  • ESC (Escape): Stäng sökning
  • Upp-/nedpilar: Bläddra uppåt/nedåt i resultatet
  • Enter: Öppna
  • Högerpil: Öppna förhandsgranskning i sökresultatet
  • Vänsterpil: Stäng förhandsgranskning
  • O: Om resultatet visar t.ex. 5 av 10 träffar kommer "O" att öppna en lista med alla träffar.

Filtrering

Efter en sökning kan du använda filtret högst upp för att endast visa träffar inom ordrar, kunder etc.
Varje filter visar också hur många träffar det finns i var och en av dessa.