Skapa och uppdatera din visning
  • 21 Aug 2024
  • 1 Minut att läsa
  • Mörk
  • Pdf

Skapa och uppdatera din visning

• Mörk
  • Pdf

Sammanfattning av artikeln

Helt separata vyer som är skräddarsydda för dig och ditt företag? Alldeles!

För att göra allas liv lite enklare har vi lagt till stöd för att skapa och uppdatera dina egna vyer.

Skapa ny vy

Enklast är att börja på vyn "Alla produkter". Sedan filtrerar du dig fram till de produkter du vill ha med hjälp av filter och sökningar.

Är du osäker på hur du filtrerar och justerar kolumner?
Se våra hjälpartiklar nedan:

Sök och filtrera
Anpassa kolumner

När du har ställt in produktvyn som du vill skapas en ny vy genom att klicka på knappen "Spara" till vänster i "FilterBar":

I fönstret som nu öppnas har du två val. Du kan antingen välja att skriva över en av de befintliga vyerna eller skapa en helt ny vy:

OBS! Du kan bara skriva över befintliga vyer som du har skapat själv.
Det innebär att användaren inte kan skriva över en kollegas vy eller en standardvy som skapats av Mystore.

När du har sparat kommer sidan att uppdateras och visningsnamnet i "filterBar" kommer att återspegla det namn du gav din vy:

Vad ingår i en vy?

Vyerna innehåller det valda filtret, kolumnerna, kolumnpositionen och sorteringen.

Dessutom kommer det att vara dynamiskt så att du vid nästa besök får ett uppdaterat produktsortiment om fler produkter matchar på filtret.

Alla vyer får en URL så att den enkelt kan delas med andra.

Uppdatera vy

Att uppdatera en vy är väldigt enkelt!
Välj den vy som du vill ändra, anpassa efter eget tycke och välj Spara.
Här väljer du att spara som befintlig vy genom att klicka på visningsnamnet och sedan "Spara".