Produktrekommendation med eget urval som används i bloggen
  • 26 Mar 2024
  • 1 Minut att läsa
  • Mörk
  • Pdf

Produktrekommendation med eget urval som används i bloggen

• Mörk
  • Pdf

Sammanfattning av artikeln

Läs om hur du lägger till produktrekommendationer på en bloggsida

Skapa produktrekommendationen

Gå till Produktrekommendationer > Komponenter. Tryck på det blå plustecknet i det nedre högra hörnet. Välj "Webbutik" på frågan vilken typ av rekommendation för önskemål.

Under fliken "Rekommendation" väljer du "Anpassat urval".

Under fliken "Utseende" väljer du den mall du vill använda. I de flesta fall är det "Mystore - Product Box" som ska användas.

Under fliken "Urval" söker du fram de produkter du vill ska synas i produktrekommendationen. Tryck på plustecknet för att lägga till dem i markeringen.

När du har gjort detta sparar du rekommendationen genom att trycka på spara-knappen i det nedre högra hörnet.

Lägg till i bloggen

Om du vill lägga till rekommendationen i ett blogginlägg måste du först hämta koden som ska klistras in i blogginlägget. Detta finns under fliken "Integration".

Öppna sedan blogginlägget som du vill att produktrekommendationen ska inkludera. Tryck på knappen "Källa". Hitta platsen där du vill att den ska finnas och klistra in koden som du hittade under fliken "Integration". Avsluta med att spara blogginlägget.