Prisjustering
  • 20 Aug 2024
  • 1 Minut att läsa
  • Mörk
  • Pdf

Prisjustering

• Mörk
  • Pdf

Sammanfattning av artikeln

Här visar vi hur du kan erbjuda dina egna priser till medlemmar i kundklubben.

Priset till medlemmarna i kundklubben justeras genom att ändra priset för kundgruppen "Kundklubb". Detta pris kan komma att ändras på flera sätt.

1: Direkt på kundgruppen

Det gör du antingen genom att klicka på "Kundgrupp" på kundklubbens landningssida, eller genom att navigera till Beställningar/Kunder > Kundgrupper.

Här kan du göra en bulkbearbetning av kundgruppspriset/medlemspriset. Du kan filtrera efter kategori och/eller tillverkare.

Medlemspriset kan justeras enligt följande regler

• Slutkundspris exkl. moms. MOMS.
  • Inköpspris
  • Aktuellt medlemspris/kundgruppspris
  • Priser för andra kundgrupper (om flera kundgrupper har skapats)

2: Direkt på produktsidan

På produktsidan har du öppnat ett nytt fält som heter "Priser för kundgrupper". På så sätt kan du ange separata priser för kundgruppen på produktnivå.

Observera att medlemspriserna inte har samma funktionalitet som vanliga erbjudanden. För att ta bort (nollställa ut) kundgruppspriset via kundgruppen väljer du 0% och justerar priset efter slutkundspriset exklusive moms