Kontrollpanelens startsida
  • 23 Aug 2024
  • 1 Minut att läsa
  • Mörk
  • Pdf

Kontrollpanelens startsida

• Mörk
  • Pdf

Sammanfattning av artikeln

Lär dig hur du navigerar och använder framsidan av kontrollpanelen

Meny alternativ

I det övre fältet har du tillgång till flera val som gör att du kan anpassa förstasidan.

1. Väljare av datum

Välj vilken period du vill visa siffror för

2. Genvägar

Genvägar för produkter, beställningar, kunder, meny och innehåll, design och support.

3. Inställningar
Välj om du visar värden inklusive eller exklusive moms och om du vill inkludera returorder

4. Sortering
Sortera de olika kolumnerna genom att klicka och dra.

Överblick

Kortfattad beskrivning av de olika modulerna.

Sammanfattning / Senaste beställningar

Här får du en översikt över dina beställningar, samt direktlänkar till de senaste beställningarna.

Grafer över försäljning

Se trender i din försäljning och se hur din vinst är.

Information om bruttovinst

Bruttovinsten kommer endast att vara synlig för butikens administratörer.

Genomsnittligt ordervärde och returprocent

Översikt över det genomsnittliga ordervärdet och avkastningsprocenten.

Översikt över beställningar och intäkter

Få siffror på försäljningen i din webbutik.

Bästsäljande produkter och varumärken

Se dina bästa produkter och varumärken under en viss period. Välj mellan daglig, veckovis eller månadsvis översikt.