Inventering på mobiltelefon
  • 21 Aug 2024
  • 1 Minut att läsa
  • Mörk
  • Pdf

Inventering på mobiltelefon

• Mörk
  • Pdf

Sammanfattning av artikeln

Acendys lagerräkning är mobilvänlig och gör det enkelt att räkna när du är på språng!

Så här kommer du igång på mobilen

Allt du behöver göra är att logga in på kontrollpanelen via din mobiltelefon och gå till Verktyg > Logistik > Inventering.

Därifrån startar du en ny inventering, med eller utan ett prov, och räknar med hjälp av sök, plus/minus-knappar eller ett separat skanningsläge.
På mobiltelefoner har du bara tillgång till räkning. Öppna räkningar, bekräfta räkningar och rapporter är reserverade för PC.

Skanning av varor

Inventeringsappen från Mystore har sitt eget skanningsläge. När detta är aktiverat tar vi bort sökfältet och du får en display som endast är avsedd att användas med en streckkodsläsare.

När du skannar ett objekt kommer skärmen att blinka grönt, du kommer att höra ett bekräftelseljud och objektet kommer att lägga till sig själv i översikten.
Om du skannar en vara som har en ogiltig streckkod, eller att streckkoden är kopplad till flera produkter, kommer skärmen att lysa rött och du får ett felmeddelande.
För att fortsätta skanningen måste du manuellt klicka bort felmeddelandet.

Du kan när som helst avsluta skanningsläget genom att klicka på "Avsluta skanningsläge".
Man går sedan tillbaka till det vanliga sättet att räkna. Inga skanningar går förlorade, allt lagras kontinuerligt.

Det betyder att du kan gå in och ut ur skanningsläget så ofta du vill.

Vilka enheter har stöd för skanningsläge?

Skanningsläget kan användas på PC, mobiltelefon och surfplatta.

Är det något speciellt som krävs?
Skanningsläget ingår i lagerräkningsappen och kräver inget annat än en handhållen streckkodsläsare.