Inställningar för design
  • 20 Aug 2024
  • 1 Minut att läsa
  • Mörk
  • Pdf

Inställningar för design

• Mörk
  • Pdf

Sammanfattning av artikeln

Via designinställningarna för kundklubben kan du justera följande:

Banderoll för produktbox

Text för produktboxens märke
Detta kommer att vara den text/titel som visas på produktboxmärket som är synligt när en produkt har ett medlemspris/kundklubbspris. Här kan du ange namnet på butikens kundklubb, om du har ett separat namn för kundklubben. Standardtiteln/texten är Kundklubb.

Märkestext för produktruta (stil)
Välj mellan fetstil eller vanligt typsnitt.

Textfärg i produktrutans märke
Bestämmer textfärgen på text/titel i kundklubbsmärket (som visas i bilden ovan ↑)

Bakgrundsfärg för produktboxens etikett
Bestämmer bakgrundsfärgen på kundklubbsmärket (som visas i bilden ovan ↑)

Utmärkelse för kundklubb

Visning av produktboxens pris (kategorisida)

Standardvisningen är kundklubbens pris under fullt pris. Du kan dock välja att ställa in visningen av kundklubbens pris i produktrutan på samma sätt som visningen av det vanliga erbjudandet. Visa lika erbjudande är endast aktivt när du är inloggad som medlem. Om du inte är inloggad som medlem kommer vyn att vara det ändå Medlemspris/text under fullt pris.

Medlemspris/text under ordinarie pris (standard) ↓

(BILD SAKNAS)

Lika visning som erbjudande

(BILD SAKNAS)

Text före kundklubbsutmärkelse

Här kan du ange önskat namn på kundklubbspriset/medlemspriset. Visas i produktrutan (under fullt pris) på kategorisidor och produktsidor. Standardtexten är Medlemspris. ↓

Färginställningar

Färg på "gå med"-knappar

Detta bestämmer bakgrundsfärgen för knappen i rutan Medlemsförmåner och knapparna i efterföljande registrering.