Forhåndsvisning av Designbygger
  • 18 Oct 2024
  • 1 Minut att läsa
  • Mörk
    Ljus
  • Pdf

Forhåndsvisning av Designbygger

• Mörk
    Ljus
  • Pdf

The content is currently unavailable in Swedish. You are viewing the default Norwegian version.
Sammanfattning av artikeln

I denne artikkelen ser vi på hvordan vi kan lage et design i Designbyggeren som en forhåndsvisning.

Forhåndsvisning av Designbygger

Hvis du i dag benytter noen av våre andre maler, som for eksempel Europa eller America, er det mulig
å bygge et design i Designbyggeren som en forhåndsvisning.

Du vil da ha muligheten til å bygge et design uten at dette påvirker din nettbutikk.

Hvordan kan jeg prøve ut Designbyggeren?

For å få tilgang til Designbyggeren følger du disse stegene:

Steg 1: Ta kontakt med Kundeservice via Chat eller send oss en e-post på kundeservice@mystore.no

Steg 2: Du mottar en bekreftelse fra oss når Designbyggeren er klar til bruk.

Steg 3: Logg inn i kontrollpanelet og gå til forsiden av din nettbutikk

Steg 4: Du får nå en ny knapp nede i høyre hjørnet med teksten "Hey, try out our new theme!".

Steg 5: Trykk på knappen og du tas til forhåndsvisningen av ny mal.

Hvordan kan jeg redigere malen?

For å redigere malen i forhåndsvisning trykker du på Admin-ballen nede i venstre hjørnet.
Du får nå opp en ny meny med følgende valg:

Vis Temaer - Velg blant forhåndsmaler

Rediger mal - Rediger malen som forhåndsvises

Installer Belgrade - NB! Ved installasjon vil eksisterende mal overskrides! Ikke installer malen før den er ferdig designet i Designbyggeren.

Avslutt forhåndsvisning - Avslutter forhåndsvisningen slik at du ser den samme malen som dine kunder ser.

Velg Rediger mal for å starte din design reise.

Hva skjer når jeg lagrer endringer i Designbyggeren?

Når du utfører endringer i Designbyggeren og velger å lagre endringene som er utført, så har vi to lagringsmuligheter:

Lagre og publiser - Dette vil lagre designet og publisere det slik at det blir aktivt i nettbutikken. Din eksisterende mal vil bli overskredet.

Lagre som forhåndsvisning - Dette lagrer designet som en forhåndsvisning. Du kan se hvordan det ser ut og fortsette designet senere.
Dette vil ikke overskride ditt eksisterende design, slik at kundene kun ser det ordinære designet

Avslutte forhåndsvisning

For å avslutte forhåndsvisningen slik at du kan se samme designet som dine kunder ser,
klikker du på Admin-ballen.

Velg så "Avslutt forhåndsvisning".

Du vil nå se din ordinære mal igjen og knappen "Hey, try our our new theme!" blir tilgjengelig for å starte en ny forhåndsvisning.
Arbeidet du har gjort i Designbyggeren vil ikke slettes selv om du avslutter forhåndsvisningen.