Filtrera produkter baserat på datum för lagerräkning
  • 21 Aug 2024
  • 1 Minut att läsa
  • Mörk
  • Pdf

Filtrera produkter baserat på datum för lagerräkning

• Mörk
  • Pdf

Sammanfattning av artikeln

Tack vare den senaste utökningen av "Massändring" är det nu enkelt att plocka upp ett produktsortiment baserat på när en produkt senast räknades, eller inte räknades.

Användning av massmodifiering

I verktyget "Massändring" (Produktkatalog > Bulkhantering) har nu två nya kolumner och två nya filter lagts till:

Kolumner:

Så här anpassar du kolumner

Tryck på "Visa" i verktyget och lägg till/ta bort önskade kolumner.

1. Datum för senaste räkning: Visar en kolumn med det datum då produkten senast räknades

2. Senast yttrat av: Visar en kolumn med namnet på den användare som senast räknade objektet

Filter:

Inventering: har antal

Med detta kan du lägga till ett filter med datumval när produkten senast räknades.

Exempel: Genom att lägga till filtret "Lagerantal: har antal" och välja datumintervall 01.01.2023 till 30.06.2023 får man en lista över alla produkter som har räknats (och bekräftats) under denna period.

Inventering: inget antal

Med detta kan du lägga till ett filter med datumval som visar produkter som inte har inventering registrerad i önskad period.

Exempel: Genom att lägga till filtret "Lager: inget antal" och välja datumintervallet 01.01.2023 till 30.06.2023 får man en lista över alla produkter som inte har räknats under denna period.

Kombinera filter

Kom ihåg att du kan kombinera flera filter med massändring. Till exempel, förutom filtrering på räkning, kan du även lägga till filter för tillverkare, leverantör etc.