Export av rapport
  • 15 Aug 2024
  • 1 Minut att läsa
  • Mörk
  • Pdf

Export av rapport

• Mörk
  • Pdf

Sammanfattning av artikeln

Exportera rapport

När du har ordnat rapporten som du vill kan du exportera den via fil genom att klicka på Exportera rapport i det övre högra hörnet av den aktuella rapporten.

Tillägg

Filtyperna du kan välja mellan är: CSV, XLSX, XLS, ODS
Det finns ingen rekommenderad filtyp från oss, här är den baserad på behov.
Du får ett e-postmeddelande till din butiks e-postadress när exporten är klar.

Exportera via URL

Om du arbetar med en rapport kan du kopiera URL:en och vidarebefordra den.
Mottagaren kommer då direkt in i den rapport du har delat.

Antal rader i exporten

Exportfunktionen har för närvarande en gräns på 3000 rader per fil. Det innebär att en rapport som innehåller t.ex. 8 000 rader delas upp i tre filer.
Varje fil är tydligt märkt Del 1 av 3 osv.

Exportarkiv

På den här sidan får du en översikt över alla dina rapporter som har exporterats.

Här är det också möjligt att ladda ner varje fil, samt raderingsfilen via menyn (tre prickar) till höger om rapporten.