Export
  • 19 Apr 2024
  • 1 Minut att läsa
  • Mörk
  • Pdf

Export

• Mörk
  • Pdf

Sammanfattning av artikeln

Tack vare exporten kan man enkelt ladda ner filtersortimentet.

Så här exporterar du

För att göra en export av det filtrerade urvalet, gå till Åtgärder och sedan Exportera

Exporten som genereras kommer att innehålla alla produkter i översikten samt de kolumner du har valt att visa.
Det innebär att filtret och valet av kolumner påverkar exportfilen.

När du klickar på "Exportera" får du upp fönstret nedan.

Här ger du exporten ett namn och väljer önskat filformat innan du klickar på "Exportera".

När exporten är klar kan den laddas ner från menyalternativet "Exportera" i sidomenyn till vänster.

Användaren som initierade exporten får också e-postmeddelanden när exporten är klar för nedladdning.

Översikt över export

I sidomenyn till vänster finns menyalternativet "Export".
Här hittar du alla tidigare exporter.
PS! Observera att rapporterna är grupperade efter år för att göra det mer transparent. Ändra årtal genom att klicka på årtalet.

Översikten visar följande information:

• Filnamn som anges av den användare som initierade exporten
  • Datum för export
  • Format
  • Genererad av

Dessutom finns det alternativ för "Ladda ner" och "Radera"