Anmälan och avregistrering
  • 26 Mar 2024
  • 1 Minut att läsa
  • Mörk
  • Pdf

Anmälan och avregistrering

• Mörk
  • Pdf

Sammanfattning av artikeln

Hur blir man medlem i kundklubben?

Både nya och befintliga kunder kan enkelt bli medlemmar i kundklubben. I webbutiken kan kunderna registrera sig via produktsidor eller via en kundklubbs textsida. Befintliga kunder kan också gå med direkt i Mitt konto.

Bli medlem via produktsidan

På produktsidorna, med kundklubben installerad, kommer du att visa medlemsförmåner med en inbyggd knapp för registrering (Bli medlem). När du klickar på den här knappen öppnas en dialogruta där du anger din e-postadress i det första steget, för att kontrollera om du redan har ett kundkonto i butiken.

I videoklippet nedan syns inget kundkort från tidigare ↓
Här skapas kundkortet samtidigt som kunden blir medlem. När registreringen är klar loggas kunden in automatiskt.

Exempel med befintliga kundkort ↓
När kunden redan har ett kundkort skickas en inloggningslänk via e-post. När kunden klickar på denna loggas kunden in och registreringen är klar.

Bli medlem via Mitt konto

Befintliga kunder kan logga in på Mitt konto och hitta registreringen för kundklubben på hemsidan. ↓

På mobilversionen kommer det att finnas en separat flik för kundklubb

Hur avregistrerar sig medlemmar från kundklubben?

Medlemmar kan avregistrera sig från kundklubben via Mitt konto

(BILD SAKNAS)