Språk i kontrollpanelet
  • 15 Nov 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Språk i kontrollpanelet

• Mørk
  • Pdf

Sammendrag av artikkel

Kontrollpanelet støtter flere språk og kan selv velges av hver bruker.

Viktig info

Oversettelsene i plattformen er for tiden under utvikling. Om du finner steder der teksten ser rar ut eller grammatikken er feil, eller til og med mangler helt. Send kundeservice et skjermbilde og en lenke til siden.

Endre språk

Valg av språk gjøres på profilnivå. Det vil si at ulike brukere kan ha ulikt språk i kontrollpanelet.

For å endre språk på din bruker klikker du på logo/initialer øverst til høyre i menyen og velger "Rediger profil":

Bla deretter ned til Innstillinger hvor du kan velge språk.

Husk å lagre valget.

Språket endres ikke

Om du har valgt å endre språk men grensesnittet forblir det samme kan det være at du må fjerne nettlesingsdata.
Dette fordi språket lagres i en såkalt "language cookie".

Når du skal fjerne nettlesingsdata holder det å fjerne informasjonskapsler

Chrome

1. Trykk på øverst til høyre i Chrome.

2. Klikk på Flere verktøy > Fjern nettlesingsdata.

3. Merk av for informasjonstypene du vil fjerne, i dialogen som åpnes.

4. Klikk på Slett nettleserdata.

Firefox

1. Trykk på øverst i høyre hjørne i Firefox.

2. Trykk på Arkiv.

3. Trykk deretter på Historikk ved klokkeikonet ().

4. Velg så Tøm nylig historikk….

5. Du kan nå velge hvor langt tilbake i tid du skal slette for, og hva som skal slettes:

Microsoft Edge

1. Trykk på favorittikonet () i øvre høyre del av Edge.

2. Trykk på Logg.

3. Trykk på Tøm logg.

4. Velg hva du vil fjerne, og trykk på Fjern.

Safari

Gå til Safari applikasjonen på din Mac.
Klikk Safari menyen øverst til venstre og Tøm logg

safari_logg_1

Velg tidsramme og Tøm logg. I eksempelet tømmes hele loggen.

safari_logg_2

Standard språk

Språkoppsettet følger som standard språket i din nettleser.
Det vil si at om du har norsk som språk i nettleseren din vil kontrollpanelet følge det språket.
Har du engelsk nettleser vil kontrollpanelet som standard være engelsk.