Relaterte produkter
 • 11 Sep 2023
 • 1 Minutt å lese
 • Mørk
  Lys
 • Pdf

Relaterte produkter

 • Mørk
  Lys
 • Pdf

Article Summary

Relaterte produkter gir deg muligheten til å vise kundene dine produkter som du anser som relevante, noe som kan føre til økt salg eller hjelpe kundene med å finne det de leter etter enklere. Produktene vil vises under produktbeskrivelsen på produktsiden.

Slik fungerer det:

Når du redigerer et produkt i kontrollpanelet, vil du se et eget felt for relaterte produkter mot bunnen av siden. Her kan du legge til hvilket som helst produkt ved å søke etter det i nedtrekksmenyen eller bruke søkefeltet.


Søkefeltet gir deg flere valg:

 1. Klikk på produktnavnet: Dette legger til produktet og lukker søkeresultatet. Du må deretter klikke på "Legg til" eller "Legg til på begge produktene".
  1. "Legg til": Dette legger til det relaterte produktet i bakgrunnen, men lukker ikke søkeresultatet. Du kan fortsette å legge til relaterte produkter uten å søke på nytt.
  2. "Krysskoble": Dette krysskobler produktene slik at produktet du endrer på får et relatert produkt, i tillegg til at produktet du endrer på blir lagt til som et relatert produkt på det du velger i nedtrekksmenyen. Søkeresultatet forblir åpent, slik at du kan legge til flere relaterte produkter. 

Legg til på begge produktene

Denne funksjonen krysskobler produktene med hverandre. Hvis du for eksempel er inne på "T-skjorte Grønn" og legger til "T-skjorte Rød" som et relatert produkt, vil den grønne t-skjorten også legges til som et relatert produkt inne på den røde t-skjorten.

 

Kopier fra

For å forenkle behandlingen av flere like produkter, kan du kopiere relaterte produkter fra et annet produkt. Dette gjør det enklere å opprette relaterte produkter uten å gjenta prosessen manuelt.

 

Vi håper denne veiledningen hjelper deg med å dra nytte av muligheten til å legge til relaterte produkter. Hvis du har spørsmål eller trenger mer hjelp, kan du kontakte kundeservice for assistanse.Var denne artikkelen nyttig?

Changing your password will log you out immediately. Use the new password to log back in.
First name must have atleast 2 characters. Numbers and special characters are not allowed.
Last name must have atleast 1 characters. Numbers and special characters are not allowed.
Enter a valid email
Enter a valid password
Your profile has been successfully updated.