Opprette og oppdatere visning
  • 11 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Opprette og oppdatere visning

• Mørk
  • Pdf

Sammendrag av artikkel

Helt egne visninger skreddersydd for deg og din bedrift? Javisst!

For å gjøre livet til alle litt enklere har vi lagt til støtte for å opprette og oppdatere helt egne visninger.

Opprette ny visning

Det enkleste er å starte på visningen "Alle produkter". Deretter filtrerer man seg frem til de produktene man ønsker ved hjelp av filter og søk.

Usikker på hvordan man filterer og justerer kolonner?
Se våre hjelpeartikler under:

Søk og filter
Tilpasse kolonner

Når du har satt opp produktvisningen slik du ønsker opprettes en ny visning ved å klikke på "Lagre"-knappen til venstre i "FilterBar":

I vinduet som nå åpner seg har man to valg. Man kan enten velge å overskrive en av de eksisterende visningene eller opprette en helt ny visning:

NB! Man kan kun overskrive eksisterende visninger som man selv har laget.
Dvs. at din bruker kan ikke overskrive visningen til en kollega eller en standardvisning opprettet av Mystore.

Etter lagring vil siden oppdatere seg og visningsnavn i "filterBar" vil gjenspeile navnet du ga visningen din:

Hva blir inkludert en visning?

Visninger vil inneholde valgt filter, kolonner, plassering av kolonner og sortering.

I tillegg vil den være dynamisk slik at du ved neste besøk vil få et oppdatert produktutvalg om flere produkter matcher på filteret.

Alle visninger får en URL slik at den enkelt kan deles med andre.

Oppdatere visning

Å oppdatere en visning er veldig enkelt!
Velg visningen du vil gjøre endring på, tilpass etter eget ønske og velg lagre.
Her velger du å lagre som eksisterende visning ved å klikke på visningsnavnet og deretter "Lagre".