Søk og filter
  • 11 Sep 2023
  • 2 Minutter å lese
  • Mørk
  • Pdf

Søk og filter

• Mørk
  • Pdf

Sammendrag av artikkel

Søk og filter lar deg kjapt, enkelt og smidig finne akkurat de produktene du er ute etter 🚀

Søk

Søkefeltet lar deg søke etter spesifikke produkter. Dette kan kombineres med filter for å gjøre utvalget enda bedre.

Søkefeltet støtter søk på følgende kriterier:

• Produktnavn
  • EAN (Strekkode)
  • Artikkelnummer (hovedprodukt)
  • EAN (Strekkode) på variant
  • Artikkelnummer på variant

Man kan også spesifisere å søke kun innenfor navn, artikkelnummer eller strekkode ved å først skrive "MODEL:" etterfulgt av artikkelnummer, "NAME:" etterfulgt av produktnavn eller "EAN:" etterfulgt av strekkoden.

F.eks vil "NAME: Samsung Galaxy" kun søke i navnefeltet og gi resultat på de produktene som matcher.

Filter - oversikt og beskrivelse

Hva er filter?

Masseendring bruker en tjeneste i Mystore kalt "FilterBar". Dette er en rad i toppen av siden som inneholder mulighet for filtrering, søk og visninger.

Hvilke filter du ser i din butikk kan variere ut fra hvilke tjenester du bruker. Vi utvider jevnlig med nye filter for å gjøre arbeidshverdagen til våre kunder enda enklere.

Nedenfor er en komplett oversikt over alle filter, hva de gjør og hvordan de brukes.

Tips! Leter du etter beskrivelse på et spesifikt filter?
Bruk CTRL+F (Win) eller CMD+F (Mac) for å søke i hjelpeartikkelen.

Filteroversikt

• Aktiv tilbud
    Ja/Nei - velg om produktene som vises i oversikten skal ha aktiv tilbudspris eller ikke.
  • Bredde
    Fra/til - viser bare produkter med bredde innenfor verdiene du selv setter
  • Disponibelt
    Fra/til - viser bare produkter som har disponibelt lager innenfor antallet du selv setter
  • Endret dato
    Fra/til dato - når ble produktet sist endret
  • Er produktpakke
    Når aktivert vises kun produktpakker
  • Fysisk lager
    Fra/til - viser bare produkter som har fysisk lager innenfor antallet du selv setter
  • Har ikke språk
    Viser produkter som ikke er satt opp med valgt språk
  • Har ikke varegruppe
    Vis produkter som ikke har valgt(e) varegruppe(r)
  • Har relaterte produkter
    Når aktivert vises kun produkter som har ett eller flere relaterte produkter
  • Har språk
    Viser produkter som er satt opp med valgt språk
  • Har tags
    Når aktivert vises kun produkter som har en eller flere tags aktiv
  • Har varegruppe
    Vis produkter som har valgt(e) varegruppe(r)
  • Har variant
    Når aktivert vises kun produkter som har en eller flere varianter
  • Høyde
    Fra/til - viser bare produkter med høyde innenfor verdiene du selv setter
  • I aktiv kampanje
    Ja/Nei - velg om produktene i oversikten skal være i en aktiv kampanje eller ikke
  • Kategori
    Dette filteret lar deg vise produkter som ligger i valgt(e) kategori(er)
  • Lagt til dato
    Fra/til dato - når produktet ble opprettet i kontrollpanelet
  • Lengde
    Fra/til - viser bare produkter med lengde innenfor verdiene du selv setter
  • Leverandør
    Vis produkter som er knyttet til valgt leverandør
  • MVA
    Filtrer produktutvalget på spesifikke MVA-klasser
  • Pris (inn)
    Fra/til - filtrer produkter som har innkjøpspris innenfor verdiene du selv setter
  • Pris (ut)
    Fra/til - filtrer produkter som har salgspris innenfor verdiene du selv setter.
    NB! Pris ekskl. mva.
  • Produsent
    Vis produkter som er knyttet til valgt produsent
  • Synlig i POS
    Når aktivert vises kun produkter som er synlig i POS/Datakasse
  • Synlighet
    Lar deg filtrere på produktenes status/synlighet:
    • Aktiv
    • Gjemt
    • Inaktiv
  • Tags
    Filtrer produkter ut fra valgte produkt-tags
  • Tilbud slutt
    Fra/til dato - vis produkter hvor tilbud slutter innen angitt datoperiode
  • Tilhører ikke lagergruppe
    Viser alle produkter som ikke tilhører valgt(e) lagergruppe(r)
  • Tilhører lagergruppe
    Viser alle produkter som tilhører valgt(e) lagergruppe(r)
  • Type knapp
    Viser produkter som har valgt(e) produktknapp(er)
  • Vekt
    Fra/til - vis produkter hvor vekt (i gram) er innenfor verdiene som er satt

Psst! Ser du noen filter som mangler beskrivelse? Gi oss gjerne beskjed så oppdaterer vi artikkelen fortløpende 🥳

Nullstill filtervalg