Kolonner i produktoversikten
  • 29 Nov 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Kolonner i produktoversikten

• Mørk
  • Pdf

Sammendrag av artikkel

Funksjonen lar deg tilpasse visningen av kolonner i produktoversikten.

Visning

Visningen har et standard utvalg kolonner for å gjøre det lett å få oversikt. Disse kolonnene kan tilpasses individuelt etter behov.
For å tilpasse visningen klikker man på knappen "Visning" til høyre i oversikten.

Valg og justering av kolonner

Når du har klikket på "Visning"-knappen åpnes et nytt vindu hvor visningen kan tilpasses.
Vinduet er delt i to hvor man til venstre ser tilgjengelige kolonner og til høyre valgte kolonner.
Når du finner en kolonne du vil vise markerer du den ved å klikke én gang og deretter klikke "Legg til".
Dette vil legge kolonnen i bunnen av "Valgt". Plassering kan justeres ved hjelp av pil-knappene i midten.

Om du vet kolonnen du er ute etter kan du enkelt søke etter den.
Søket er plassert i toppen på både venstre og høyre side.

Når du er fornøyd med valgte kolonner klikker du på den grønne "Velg"-knappen.

Visningen kan når som helst justeres og tilpasses.

Tips! Om du vil spare litt tid kan du dobbel-klikke på kolonnen du vil velge for å legge den til i valgte kolonner.

Vis varianter

Masseendring lar deg kun endre verdier på hovedprodukter, og derfor vises som standard ikke varianter.
Om du ønsker å se varianter, f.eks om du ønsker å se lagerantall, kan du enkelt slå på "Vis varianter".

Når man ikke viser varianter vil man bak produktnavnet kunne se hvor mange varianter det produktet har.

Vis bilder

For å gjøre det enda enklere å finne rett produkt kan man velge å vise produktbilder.

Slå på bryteren for "Vis bilder" for å vise produktbilder. Produkter som ikke har produktbilde vil ha et standard illustrasjonsbilde.