Lipscore
  • 13 Feb 2024
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
    Lys
  • Pdf

Lipscore

  • Mørk
    Lys
  • Pdf

Article Summary

Hva er Lipscore og hvordan kan du installere det i din nettbutikk?

Norske Lipscore ble startet så tidlig som i 2013 og brukes i dag av en rekke store norske merkevarer som et verktøy for å samle anbefalinger/omtaler på nettbutikken og produktene du har i butikken. Noen eksempler på butikker som bruker Lipscore idag er Jernia, Telia, Ice & The Body Shop

Hvilken verdi kan produktomtaler gi deg?

Produktomtaler og serviceomtaler gjort av dine egne kunder som du viser frem i nettbutikken har vist seg å bidra til økt salg. Tilbakemeldinger som sine egne kunder gir på e-post etter å ha mottatt produktet ditt bygger tillit og gir ofte høyere troverdighet ovenfor andre kunder enn din egen annonsering. Produktanbefalinger øker ofte konverteringen i nettbutikken. Du kan lese mer om verktøyet på på www.lipscore.no/

Hva gjør Lipscore i din nettbutikk?

Denne appen gjør det mulig for butikken din å vise produktomtaler/stjerner på produktsiden og på kategorisiden. Produktomtaler vises som standard på den enkelte produktside og i kategori-oversikter. Aktiverer du "enable postings" tillater du at kundene dine kan poste direkte til et felt på produktsidene. Denne appen gjør det også mulig å vise service/butikk-omtaler på forsiden, om oss-siden og kontakt oss-siden. Man kan selv velge dersom man ønsker disse kundeomtalene lengre ned eller høyere opp på forsiden. 

Lipscore er tilgjengelig på Mystore-plattformen for designmalene America, Europa og New York. Har du ikke noen av disse malene, kontakt kundeservice@mystore.no for et tilbud. 

Slik får du Lipscore i din nettbutikk

Gå til https://www.lipscore.no/ sine nettsider og start en konto/abonnement eller kontakt Lipscore dersom dere har spørsmål om tjenesten. Når dere satt opp tjenesten, bestill denne Lipscore appen i Mystore Appstore og send oss API nøkkel. Dere vil få API-nøkkel fra Lipscore. Når dette er gjort er tjenesten klar for bruk. Var denne artikkelen nyttig?

What's Next
Changing your password will log you out immediately. Use the new password to log back in.
First name must have atleast 2 characters. Numbers and special characters are not allowed.
Last name must have atleast 1 characters. Numbers and special characters are not allowed.
Enter a valid email
Enter a valid password
Your profile has been successfully updated.