Legg til nye varianter og koble mot produkt
  • 13 Jun 2024
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Legg til nye varianter og koble mot produkt

• Mørk
  • Pdf

Sammendrag av artikkel

Trenger du å dele opp produktene i størrelser, farger eller andre variasjoner? Da er varianter svaret!

Hvordan legge til varianter i kontrollpanelet

Steg 1: Åpne “Produkter” > “Varianter” i ditt kontrollpanel.

Steg 2: Trykk på “Legg til varianter”

Steg 3: Gi varianten et navn, velg type variant og velg om variantene skal være lagerstyrt.
Standard variant er “Nedtrekksmeny”. Hvis du velger å lagerstyre variantene får du mulighet å legge inn lagersaldo inne på produktsiden.

Steg 4: Velg om du ønsker å bruke undergrupper Undergrupper er smart å bruke hvis du skal ha flere typer varianter. Hovedvarianten kan hete “Størrelser”, mens undergrupper kan være “Sko”, “Kjoler”, “Bukser” osv.

Steg 5: Legg til verdier
Når varianten er opprettet kan du legge til verdier på produktene dine. Du kan velge å legge inn én og én verdi, eller flere samtidig.

Koble variant til produkt

Steg 1: Naviger til “Produkter” > “Produkter”
Finn produktet du ønsker å legge til varianter på

Steg 2: Innpå produktet trykker du på fanen “Varianter”
Her kan du velge å legge til så mange varianter du ønsker

Steg 3: Velg hvilken type variant som skal legges til
Her velger du mellom variantgruppene du opprettet i forrige steg

Steg 4: Oppdater produktet Når de ønskede variantene er lagt til produktet, oppdaterer du produktet ved å lagre endringene.

Steg 5: Bekreft synlighet Sjekk at variantene vises som ønsket i nettbutikken

Følg disse trinnene for å sikre at variantene blir korrekt knyttet til produktene dine og er synlige for kundene i nettbutikken.