Hvordan sette opp fraktmetoder når du har Profrakt
  • 20 Mar 2024
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Hvordan sette opp fraktmetoder når du har Profrakt

• Mørk
  • Pdf

Sammendrag av artikkel

Lær hvordan du aktiverer fraktmetoder knyttet mot dine avtalepriser i Profrakt

Installer fraktmetodene du ønsker å tilby

Dette gjøres ved å navigere til "Konfigurasjon" > "Fraktmetoder" i ditt kontrollpanel. Dersom du ønsker å tilby fast fraktpris kan du velge å installere hvilke fraktmetoder du ønsker, f.eks “Fast frakt” eller “Frakt basert på vekt/pris”, men hvis du ønsker å knytte fraktmetoden mot dine avtalepriser må du installere en, eller flere av følgende fraktmetoder fra Postnord eller Bring.

PS!

Du kan velge å legge fast frakt på alle fraktmetodene listet under.

Alle fraktmetoder som kan knyttes mot dine avtalepriser:

Postnord

1.  MyPack Home - levert på døra

2. MyPack Home Small - levert til postkasse

3. MyPack Collect - levert til hentested

Bring

1. Pakke til bedrift

2. Bedriftspakke ekspress over natten

3. Brevpost

4. Stykkgods til bedrift

5. Pakke i postkassen

6. Pakke levert hjem

7. Pakke til hentested

Hvordan vise dine avtalepriser i kassen

Dersom du ønsker å vise dine avtalepriser, uten påslag, til dine kunder kan du enkelt aktivere dette i en meny inne på samme side som du setter opp fraktmetodene dine.

Se hvordan