Hva er Logg inn med Klarna?
  • 16 May 2024
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Hva er Logg inn med Klarna?

• Mørk
  • Pdf

Sammendrag av artikkel

Intro

Logg inn med Klarna er en smooth innloggingsløsning som hjelper dine kunder med å opprette bruker og logge seg inn på sin brukerkonto. Det er flere grunner til at kunder burde logge seg på brukerkontoen, i denne artikkelen forteller vi mer om dette.

Se hvor enkelt det er i bruk

Hvorfor burde brukere logge seg inn?

Kunder som logger seg på brukerkontoen før kjøp er mer sannsynlig å gjennomføre kjøpet i nettbutikken. Det at kunder logger seg på brukerkontoen gir deg også tilgang til reell kundedata, noe som er avgjørende for markedsføringen og kundeoppfølgingen.

Så, hvorfor er Logg inn med Klarna så bra?

Tenk hvor mange steder man må logge inn i løpet av en dag, og det å ha en enkel, smooth måte å logge seg på er avgjørende! Risikoen for at kunder registrerer konto med falsk informasjon er også lavere når brukerkontoen registreres med Klarna.

Logg inn med Klarna lar også kunder opprette brukerkonto i butikken din, så hvis en ny kunde ønsker å melde seg inn i kundeklubben kan de nå raskt og enkelt logge inn via Klarna, for så å melde seg inn.

Hva må du gjøre for å få tilgang?

Vi har sørget for at eksisterende kunder med aktiv Klarna-avtale (per 10.mai 2024) automatisk har fått tilgang til Logg inn med Klarna. Hvis du har fått aktiv Klarna-avtale etter denne datoen må du ta kontakt med vår support for å få aktivert avtale.For å få tilgang til Logg inn med Klarna må Klarna først aktivere dette på din avtale.

Logg inn med Klarna som standardvalg

Lær hvordan du setter Klarna som standardmetode for innlogging.

Steg 1: Åpne “Utvidelser” > “Dine utvidelser” i kontrollpanelet

Steg 2: Søk etter “Magisk innlogging”
PS! Oppdater modulen hvis det er en oppdatering tilgjengelig

Steg 3: Trykk på tannhjulet, velg Klarna og oppdater endringene.