Seksjonstyper
  • 14 Oct 2024
  • 1 Minute to read
  • Dark
    Light
  • PDF

Seksjonstyper

• Dark
    Light
  • PDF

The content is currently unavailable in English. You are viewing the default Norwegian version.
Article summary

I denne artikkelen ser vi på hvilken muligheter som finnes under de ulike seksjonstypene.

Ulike typer seksjoner

Det finnes ulike seksjoner som innehar forskjellig funksjonalitet.
Vi skal se på de forskjellige typer seksjoner her.

Blogg

Denne seksjonen gir muligheten for å vise blogginnlegg i nettbutikken.
Når du har lagt til seksjonen for "Blogg" holder du musepekeren over seksjonen.
Trykk så på + tegnet og velg Blogg.

For å konfigurere antall eller hvilken poster som vises holder du over "Blogg" og velger "Blyanten" for å endre blokk.

Dette gir tilgang til innstillingene for bloggen.

Rad

En rad kan inneholde en overskrift, et avsnitt, en knapp eller nyhetsbrev.
Det er også mulighet for å koble en rad opp mot Trustpilot eller Yotpo.

Karusell

En karusell kan inneholde flere bilder.
Dette gir da mulighet til å swipe i mellom disse bildene.

Nettbilder

Nettbilder gir en seksjon som kan inneholde 3 ulike bilder.
Dette vil skape en seksjon som ser slik ut i nettbutikken.
Hvert av bildene kan også ha en egen knapp for å ta kundene til ønsket side i nettbutikken.

Produktliste

Produktliste gir en liste over produktene i nettbutikken.
Du kan velge å vise produkter fra Personalisert Shopping (Crall) eller nyheter/tilbudskategorier (Produkter) fra nettbutikken.

Crall

Legg til "Crall" i seksjonen for Produktliste.
Trykk på blyanten til høyre for å velge i dropdown-menyen hvilken Crall-modul du ønsker å vise.

Her kan du også velge om seksjonen skal være en karusell og om karusellen skal avspilles automatisk.

Produkter

Legg til "Produkter" i seksjonen for Produktliste.
Trykk på blyanten til høyre for å velge i dropdown-menyen hvilken type produkter du ønsker å vise.
Det er støtte for å vise f.eks. kun nyheter, utvalgte og relaterte produkter, produkter som er på tilbud eller andre produkter som er kjøpt.

Kolonner

Kolonner kan inneholde alt fra en nedtellingsfunksjon til videobannere, bilder, typografi eller slagord.