Eksport
  • 11 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Eksport

• Mørk
  • Pdf

Sammendrag av artikkel

Takket være eksport kan man enkelt laste ned det filtrere produktutvalget.

Hvordan eksportere

For å gjøre en eksport av det filtrere utvalget går man til Handlinger  (1) og deretter Eksporter (2).

Eksporten som blir generert vil inneholde alle produktene i oversikten samt de kolonnene man har valgt å vise.
Det vil si at filter og valg av kolonner vil påvirke eksportfilen.

Når man klikker "Eksporter" vil man få opp vinduet under.

Her gir man eksporten et navn (1) og velger ønsket filformat (2) før man klikker "Eksporter" (3).

Når eksporten er klar vil den kunne lastes ned fra "Eksport"-menypunktet i sidemenyen til venstre.

Brukeren som startet eksporten vil også motta e-post når eksporten er klar til nedlasting.

Eksportoversikt

I sidemenyen til venstre ligger menypunktet "Eksport".
Her finner man alle tidligere eksporter.
PS! Legg merke til at rapportene er gruppert etter år for å gjøre det mer oversiktlig. Bytt år ved å klikke på årstallet.

Oversikten viser følgende info:

• Filnavn som ble satt av brukeren som startet eksporten
  • Dato for eksport
  • Format
  • Generert av

Til hørte finner man valg for "Last ned" og "Slett"